Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

18 Οκτωβρίου 2007

Το ξερό σας το κεφάλι φταίει.

Εν' όσο λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ σκοτώνονται για το ποιος θα είναι αρχηγός η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρήκε πεδίο ελεύθερο για να αναιρέσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Πάει και η δέσμευση για μη αύξηση του ΦΠΑ και των φόρων πάει και η δέσμευση αναδιοργάνωση του κράτους πάνε όλα.

Εντάξει εγώ τα περίμενα όλα αυτά. Ποτέ δεν πίστεψα τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κομμάτων. Αλλά αναρωτιέμαι, ορέ συμπολίτες εσείς που πήγατε και τους ψηφίσατε τα βλέπετε όλα αυτά; Τι έχετε άραγε να πείτε τώρα; Τι θα κάνετε; Θα κατέβετε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθείτε φωνάζοντας σε αυτιά μη ακουόντων; Ποιος άραγε φταίει πραγματικά; Ο Καραμανλή ή όλοι εσείς που πήγατε σαν καλά προβατάκια και τον ψηφίσατε; τι θα γίνει μ' εσάς αγαπητοί μου συμπολίτες; Έτσι την βρίσκετε; Να σας κοροϊδεύουν; Μήπως τελικά είστε μαζοχιστές; Έχετε καταλάβει πως με αυτή την παρανοϊκή πραγματικά συμπεριφορά σας ωθείτε και τα ίδια σας τα παιδιά στην απάτη; Σαν να τους λέτε πως “να όσο περισσότερα ψέμματα λες, όσο μεγαλύτερος απατεώνας είσαι τόσο ψηλότερα θα ανέβεις στην ιεραρχία της κοινωνίας”. Το έχετε καταλάβει αυτό; Έχετε καταλάβει πως εσείς και μόνο εσείς με τις πράξεις σας είστε οι υπεύθυνοι της κατάντιας αυτού του τόπου; Διότι έχουμε τους κυβερνήτες που μας αξίζουν όχι επειδή δεν υπάρχουν καλύτεροι αλλά επειδή δεν θέλετε να υπάρχουν καλύτεροι και αυτό το δείχνετε κάθε φορά με την ψήφο σας. Συνεχίστε έτσι αν θέλετε αλλά μην σας ακούσω μετά να παραπονιέστε πάλι. Δεν σας φταίει κανείς. Το ξερό σας το κεφάλι φταίει.

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς πάντα έτσι γίνεται..Όλοι πριν τις εκλογές φωνάζουν και διαμαρτύρονται για όλους...λένε πως δεν 8α πάνε να ξαναψηφίσουν κανένα μ......, πωσ αυτή τη φορά θα ψηφίσουν μικρό κόμμα, πως δε πάνε να ψηφίσουν καθόλου ...βρίζουν...τσακώνονται..

    και μετά τις εκλογές πάλι τα ίδια...
    και αναρωτιέμαι αφού κανείς δεν τους ψηφίζει..πως βγαίνουν?
    Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, μας τα έχουν κάνει ντραμς..
    και πάντα τα ίδια θύματα..εμείς που δουλεύουμε ..που τους πληρώνουμε από αυτά που δεν έχουμε και που στο τέλος όχι σύνταξη δεν θα πάρουμε....αλλά μόνο τα βουνά!

    Καλή σας μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως έχεις υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του νυν Προέδρου της αξ. αντιπολίτευσης;

    Και αυτό να μην είχανε, τίποτα δεν θα άλλαζε. Γκαραντί σου λέω, αφού με IQ χαρτοπετσέτας δεν παλεύεται κυβέρνηση ούτε στην Ουγκάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε 76 νεκρούς,
    με τη μισή Ελλάδα καμένη,
    με ένα "σκάνδαλο την ημέρα"
    με μιά ακατάσχετη υποσχεσιολογία
    ...
    η χειρότερη κυβέρνηση των τελεταίων χρόνων,

    και όμως κέρδισαν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε οι απατεώνες ήταν περιορισμένοι σε αριθμό και δακτυλοδεικτούμενοι.
    Τα τελευταία 20 χρόνια, υπήρξε "εκδημοκρατισμός" της απάτης, η οποία έγινε ηθικά κυρίως, αλλά και τεχνικά προσιτή για τον καθένα.
    Το τί λέει καθένας στο παιδί του, αναδείχτηκε την εικοσαετία αυτή σε καίρια στρατηγική.
    Η γενιά των 15-25 μας δείχνει τι έγινε, και καμία σημασία δεν έχει η όποια έκταση των εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μη χείρον βέλτιστον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έλα μωρέ, μην τους αποπαίρνεις τους καημένους, κρίμα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails